Drugslab in loods ontmanteld

zaterdag 5 augustus 2017

Vlissingen - De politie heeft vrijdag 4 augustus aan de Gildeweg een drugslab ontdekt. Vermoedelijk werd in het lab amfetamine geproduceerd.

Het lab werd ontdekt nadat een agent op het terrein een gestolen auto zag staan. De auto werd in beslag genomen en afgesleept. Daarna werd nader onderzoek in de loods ingesteld, daarbij werd in een van de ruimtes in de loods een drugslab ontdekt. Ook werden er pakketjes met vermoedelijk drugs gevonden. Brandweer en de Landelijk Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) ingeschakeld om het lab op een veilige manier te ontmantelen. Er werden geen aanhoudingen verricht. Op het terrein werd ook nog een scooter in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

De overheid treedt integraal op tegen synthetischedrugslaboratoria, de laboranten en het afval dat in de natuur wordt gedumpt. De laboratoria zijn een gevaar voor de omgeving, de laboranten maken zich schuldig aan het overtreden van de opiumwetgeving. Bovendien wordt er grof geld verdient en het gedumpte afval vervuilt de natuur en treft de portemonnee van de grondeigenaar en de belastingbetaler.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelburg | 112 alarmeringen Middelburg | Goedkoop Tanken in Middelburg | Supermarkten in Middelburg | Weerbericht Middelburg