Autovernieler op heterdaad aangehouden

zondag 23 april 2017

Vlissingen - Zondagmorgen vroeg werd op Westerzicht een man aangehouden, omdat hij auto's aan het vernielen was.

Rond middernacht kreeg de politiemeldkamer een melding dat een man op Westerzicht de ruit van een auto insloeg. Vermoedelijk waren meer auto's vernield. Een agent reed in deze wijk en zocht onmiddellijk naar de dader. Hij zag een man juist bij een auto vandaan lopen met nog een steen in zijn hand. Hij stapte op een fiets en reed weg. De man werd aangehouden.

Het bleek te gaan om een 22-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. De man bekende gelijk een reeks aan vernielingen. Ook zei hij dat hij eind maart een reeks van vernielingen aan auto's had gepleegd.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat afgelopen nacht op het Marnixplein de ruiten van zeker zes auto's zijn vernield. Verder hebben agenten al aangiften opgenomen van een vernieling aan de Oosterbaan en aan Westerzicht.  Bent u ook gedupeerden en heeft u nog geen aangifte gedaan? Dan kunt u daarvoor bellen met 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelburg | 112 alarmeringen Middelburg | Goedkoop Tanken in Middelburg | Supermarkten in Middelburg | Weerbericht Middelburg