Jongen mishandeld op skatebaan Middelburg

zaterdag 20 mei 2017

Middelburg - Vrijdagmiddag is op de skatebaan in de Grote Sternstraat in Middelburg, in de wijk de Veerse Poort, een 16-jarige jongen uit Middelburg gewond geraakt toen een hem onbekende man hem, volgens getuigen, flink toetakelde na een ongelukje op de skatebaan.

De jongen was ’s middags rond 15.45 uur aanwezig op de skatebaan toen er een kind tegen hem aan botste. Het kind kwam ten val door de botsing. Een man kwam naar de twee toe en begon op de 16-jarige jongen in te slaan. Daarna vertrok de man met het kind. De jongen is na het incident naar huis gegaan. Daar Bleek dat hij behoorlijk gewond was en werd de dokter gebeld. Hij is door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Daar stelden doktoren vast dat hij een hersenschudding en een gebroken kaak had opgelopen. 

Toen het incident gebeurde waren er ook andere mensen aanwezig bij de skatebaan. Het zou kunnen dat deze mensen ook getuige zijn geweest van het gebeuren. De politieagenten die met de zaak bezig zijn hebben al met een paar getuigen gepraat, maar voor het onderzoek zou het nog beter zijn wanneer de andere aanwezigen zich ook zouden melden en vertellen wat zij hebben gezien. De verdachte is namelijk nog niet bekend. Er is wel een signalement. Als het signalement u bekend voorkomt dan vragen we u vriendelijk uw informatie met ons te delen. U kunt zich melden via het algemene nummer van de politie (0900-8844), via What’s App (06-1220 7006) of via email (zld-wal-opcos@zeeland.politie.nl).

De man die volgens de nu bekende getuigen geslagen zou hebben is ongeveer 1.90 meter lang. Hij heeft een blanke huidskleur en een gespierd postuur. De man heeft een kaal hoofd en een tatoeage op zijn rechterarm. Vrijdag droeg de man een zwarte pet, een zwarte broek en een zwart t-shirt. Als de man zichzelf in dit signalement herkent dan is het verzoek aan hem om zich te melden op het politiebureau, zodat hij zelf ook een verklaring kan afleggen over wat er gebeurd is.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelburg | 112 alarmeringen Middelburg | Goedkoop Tanken in Middelburg | Supermarkten in Middelburg | Weerbericht Middelburg