Politie-inval in café Walstraat

zondag 1 oktober 2017

Vlissingen - De politie heeft zaterdagavond in een café aan de Walstraat onderzoek gedaan naar drugs.

Rond 22.40 uur vielen zeker tien agenten het café binnen. De ongeveer dertig bezoekers werden onmiddellijk geboeid om te voorkomen dat ze bewijs zouden vernietigen. Vervolgens werd de omgeving met hekken en schermen afgesloten. Er werden enkele tenten geplaatst voor het onderzoek naar de bezoekers. Ze werden hierna één voor één naar buiten gebracht. Op straat werden de klanten gefouilleerd en moesten zich legitimeren. Na het onderzoek mochten ze de plaats van het onderzoek verlaten.

Nadat het café leeg was, werd in aanwezigheid van de officier van justitie onderzoek in het pand gedaan. Hierbij werd ook een speurhond van de politie ingezet. Tevens was er een surveillancehond van de politie aanwezig. De politie heeft diverse spullen, zoals wat hard- en softdrugs en een busje pepperspray voor verder onderzoek meegenomen.

De eigenaresse van het café is aangehouden. Ze is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Ze wordt zondag verhoord.

Van gemeente Vlissingen waren eveneens enkele opsporingsambtenaren van de inspectie bouwen- en wonen en milieu- en horecatoezicht aanwezig.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelburg | 112 alarmeringen Middelburg | Goedkoop Tanken in Middelburg | Supermarkten in Middelburg | Weerbericht Middelburg