Getuigen gezocht van brandstichting

dinsdag 18 april 2017

Middelburg - Maandagavond rond 23.40 uur reden politieagenten mee met de brandweer naar een voertuigbrand in de Meanderlaan in Middelburg.

De brand was tegen middernacht geblust. Er was flink wat volk op de been om de brand, die ook nog oversloeg naar een tweede personenauto, te bekijken. Van de eigenaar van de eerste auto is een aangifte opgenomen omdat er een vermoeden is van brandstichting. Van de eigenaar van de tweede auto moet nog een aangifte worden opgenomen. Beide auto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf.

 

Met uw hulp hoopt de politie de dader te vinden van de brandstichting. Onze vraag is dus: hebt u iets verdachts gezien of gehoord net voor de brand, of hebt u andere informatie die ons kan helpen naar de oplossing van deze zaak? Dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook kwijt via What’s App (06-1220 7006). Als u liever anoniem uw informatie wilt delen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. Het telefoonnummer waarop dat kan is 0800-7000, maar op de website www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook terecht.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelburg | 112 alarmeringen Middelburg | Goedkoop Tanken in Middelburg | Supermarkten in Middelburg | Weerbericht Middelburg